• Str. Fabricilor, Nr. 20, Alba Iulia, România

Uşi de garaj secţionale

Uşile de garaj Optima se pot realiza dintr-o gamă de peste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafeţe care imită lemnul şi multiple tipuri de ambutisări ale tablei. Uşile MCA permit multiple variante vitrate şi chiar integrarea unei uşi pietonale cu prag jos. Sunt proiectate să reziste la peste 25 000 de cicluri de acţionare. Noi garantăm 10 ani de funcţionare impecabilă.

Sistemele de comandă şi control ale uşilor se pot interconecta la sistemul de management al clădirii. În plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi, se pot controla atât uşa garajului, cât şi poarta de acces în curte. Uşile de garaj secţionale se deschid vertical, mergând paralel cu suprafaţa tavanului. In acest mod, veţi avea mai mult spaţiu atât în garaj, cât şi în faţa acestuia.

Panourile groase de 40mm, garniturile elastice şi rezistente la schimbările de climă, fac din uşile MCA o barieră eficientă în calea vântului, ploii şi a zăpezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termică superioară. Datorită experienţei unor ierni geroase, uşile de garaj MCA sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinţa dumneavoastră.

Uşi de garaj secţionale industriale

Uşile secţionale industriale sunt soluţii ideale pentru închiderea spaţiilor industriale în situaţii constructive specifice. Dimensionarea personalizată şi folosirea componentelor speciale permit aplicaţii tehnice variate în condiţii de utilizare intensă. Sunt disponibile peste 40 de tipuri de panouri cu diferite culori standard şi ambutisări.

Uşile de garaj secţionale industriale MCA sunt realizate cu tehnologie modernă de fabricaţie pentru integrarea perfectă a uşii în imobil. Izolarea termică optimă este realizată prin panouri sandvici cu grosime de 40 mm, chedere laterale şi cheder dublu în partea de jos a uşii. Acţionarea electrică de la distanţă se face prin intermediul unei telecomenzi al cărei cod nu poate fi clonat.

Dispune de sisteme de siguranţa multiple, inclusiv posibilitatea deschiderii de urgenţă în cazul unei pene de curent. Uşa industrială este garantată funcţionării unui număr de 15 000 – 25 000 de cicluri.

ugindustriale

Usi de garaj tip rulou

Uşile tip rulou sunt folosite pentru a închide suprafeţe mari şi acolo unde nu se pretează o uşă secţională. Sunt folosite cel mai des pentru închiderea spaţiilor comerciale.

Principalul avantaj este dat de restricţiile de montaj mult mai permisive. Datorită faptului că întreaga uşă se adună într-un cilindru, în partea de sus a uşii, face ca restricţiile cu privire la dimensiunile grinzii, stâlpilor laterali şi adâncimea garajului, necesară montării uşii, să fie mult mai uşor de respectat. Uşile tip rulou sunt realizate din lamele de 77mm, înălţimea maximă de 4650 mm şi lăţimea maximă de 5300 mm. Suprafaţa maximă pe care o poate ocupa o uşă de tip rulou este de 20mp.

Uşile tip rulou sunt acţionate de motoare tubulare care pot fi controlate prin: telecomandă, selector cu cheie, buton de perete sau printr-un modul de comandă prin tehnologia GSM. În plus, uşa tip rulou poate avea accesorii: sistem de fotocelule, senzor de muchie „Safety Edge”, semafor roşu. Uşa tip rulou poate fi echipată cu lamele cu gemuleţe sau cu grile de ventilaţie.

ugrulou